The World of

John Denver


Welkom bij website van "The World of John Denver", de Nederlandse & Belgische fanclub van John Denver. Op deze site tref je informatie over de evenementen van onze club aan.

Tot 2015 organiseerden wij jaarlijks twee evenementen: een Denverdag waar diverse artiesten de muziek van John Denver vertolkten, en een Videodag waarbij we gezamenlijk op een groot scherm keken naar concerten, interviews, films, documentaires, shows en optredens van John door de jaren heen.

In 2106 hebben wij de evenementen samengevoegd tot één Denverweekend. Dit heeft voor het eerst plaatsgevonden in november 2016 bij Stay Okay Apeldoorn. Vanaf 2017 organiseren wij het Denverweekend bij "De Waterlelie" in Zoetermeer, de eerste editie daar was in november 2017.

Bovenin deze website vind je een menu met vier onderdelen: in het onderdeel Algemeen zijn opgenomen:
- een overzicht van onze aankomenende evenementen, alsmede een overzicht van de ons bekende openbare optredens van de artiesten die op de Denverdag optreden
- een overzicht van concerten en andere optredens van John Denver in Nederland
- een verwijzing naar onze Facebook pagina met de meest actuele nieuwtjes
- onze contactpagina waar een contactformulier is opgenomen en een routebeschrijving per OV of auto naar "De Waterlelie" in Zoetermeer. Je kunt je via het contactformulier ook opgeven of uitschrijven voor het ontvangen van onze mailings.

In het menu Clubbladen zijn ingescande clubbladen te vinden. We zijn hiermee net begonnen, dus deze sectie wordt regelmatig aangevuld.

In het menu Denverdagen staan verwijzingen naar onze pagina's met informatie over onze Denverdagen uit het verleden, met verslagen, foto's, en/of videoclips van de optredens.

In het menu Videodagen zijn de programma's van onze Videodagen uit het verleden opgenomen.

Ben je een vaste bezoeker van onze Denverevenementen, dan wensen we je veel plezier met het ophalen van herinneringen. Mocht je nog nooit bij één van onze evenementen aanwezig zijn geweest, dan is dit hopelijk een leuke kennismaking!

We hebben een gezellige club, waarvan sommige mensen elkaar al vele jaren kennen, maar waar ook nieuwe leden altijd welkom zijn om gezamenlijk te genieten van de rijke erfenis die John ons via zijn muziek en zijn visie heeft nagelaten. Door de jaren heen is er een familie-gevoel ontstaan, dat we graag delen met iedereen die John heeft gewaardeerd.